THEMAVOORSTELLING

Comedy op maat, aangevuld met bijpassende liedjes die niet alledaagse thema's belichten: het is niet courant.

Koen werkte tot nu toe 4 vraaggestuurde programma's uit die (ondanks de aanvankelijk gerichte doelgroep) hun weg naar het grote publiek vinden.

De voorstellingen houden een evenwicht tussen comedy en cabaret. Ieder thema gaat gepaard met speciaal gecomponeerde songs die het centrale thema in kracht bijzetten.

In de eerste plaats grappig door de herkenbaarheid, doch niet uitzonderlijk pakkend door de ontnuchterende, of misschien beter, ontwapenende insteek.

Koen is een entertainer, een improvisator en heeft een goede interactie met het publiek. Zijn humoristische verhalen over leerkrachten en vakken kom je in elk leraarslokaal tegen. "Koffie en strafstudie" was dan ook een ideale, ontspannende afsluiter voor onze pedagogische studiedag. (Anja Haverals, directeur VKO middenschool Opwijk – oktober 2016)

Voor alle info en boekingen, mail naar info@koendewulf.be

MOMENTOPNAMES...

  • KOFFIE & STRAFSTUDIE: Koen neemt het publiek mee in zijn verleden en heden, als leerling en als leraar. Over klassenraden en leraarskamers, over bijnamen en iconische leerkrachten. Kortom een voorstelling gevuld met inside jokes, ideaal voor de ‘onderwijswereld’ maar even toegankelijk en herkenbaar voor iedereen.
  • KWIJT: een voorstelling met grappen, gedichten en liedjes die dementie onder de aandacht brengen.
    Een ideale ijsbreker om dit gevoelige thema bespreekbaar te maken binnen gemeente- of stadsbestuur, hulpverleners, teams en families.

Kurt Burgelman

Bekend van het Gentse Biezebaaze. Zanger, muzikant, poëet.

Koen Dewulf vertelt verhalen die je tot het einde wilt horen, met grappen die bijblijven. Hij is (nog) niet de meest bekende komiek in Vlaanderen, maar zeker de meest geloofwaardige.... zonder pose!

Kurt Burgelman

 

SPONSORS