MUZIEK

Comedy en cabaret gaan doorgaans hand in hand met muziek. Koen steekt zijn voorliefde voor het oeuvre van Willem Vermandere niet onder stoelen of banken: de eenvoud van het Vlaams boerenverstand kan best poëtisch zijn.

Dat bewijst Koen op zijn twee cd's: Vrije Bijdrage (een mini-album met zes nummers, © 2015) en Geef Wat Je Wilt (full-cd, © 2017). De albums zijn verkrijgbaar bij optredens of te bestellen bij Koen. De titels laten niets aan de verbeelding over: je betaalt wat je wilt, niets is ook goed zolang je maar van de songs kunt genieten.

In navolging van zijn idool, verzorgt Koen Dewulf ook uitsluitend muzikale programma's met een greep uit het eigen repertoire, al of niet (op vraag) aangevuld met bekende Nederlandstalige nummers die hij solo als het ware muzikaal stript tot de essentie. Maar het kan ook als formatie: Koen & De Anderen.

Koen schuwt geen enkele spontane uitdaging van het publiek: The Scène blijkt gemakkelijk af te wisselen met Bobbejaan Schoepen. Wat er op hem afkomt, inspireert tot improvisatie.

Voor alle info en boekingen, mail naar info@koendewulf.be

MOMENTOPNAMES...

  • UIT PROTEST: een nieuwe schoolvoorstelling i.s.m.Gentenaar Kurt Burgelman, gekend van o.a. Biezebaaze. De voorstelling werd speciaal op vraag van menig directeur, leraar & coördinator (na het zien van Koffie & Strafstudie) uitgewerkt voor leerlingen uit de 2de & 3de graad secundair. Deze liedjesvoorstelling geeft een overzicht van het protestlied door de jaren heen met muziek, verhalen en een vleugje humor. Het resultaat is zowel historisch als actueel onderbouwd  !
  • LIEDJES OP MAAT: een veelgevraagd solo-project voor bedrijven en verenigingen.
  • KOEN & DE ANDEREN: een programma van Nederlandstalige liedjes, aangesterkt met Robbe Malschaert (op alle snaren) en Marlies De Wildeman (zang & viool). Meer info op Facebook.
  • PAELMAN & DEWULF: met Peter Paelman op bas en Caroline Smet op zang, brengt Koen het 'betere' muzikaal behang met van die typische receptie-covers.
  • 2 SCHUUNE TUUPE: een muzikaal programma waarin Koen het gezelschap krijgt van Biezebaaze-frontman Kurt Burgelman en dit minstens 2x45 minuten lang.

Tim Goditiabois

Stand-up comedian en regisseur voor verschillende collega's  in comedy.

Koen Dewulf: de baardman, de krulcomedian. De maker van het legendarische Ambriage, frein en gazze, een absolute favoriet is onder collega-comedians omdat deze song op een meta niveau comedy overstijgt. Geniaal of gewoon onzin? Maakt niet uit, ik wou dat ik het liedje zelf had geschreven.
Tim Goditiabois

 

SPONSORS