COMEDY

Koen is als stand-up comedian pittig, ad-rem en laat zich vooral door de keerzijde van actuele thema's inspireren. Zo nam hij ongegeneerd de hypocrisie van ecologisch verantwoord leven op de korrel in zijn zaalshow Ecocriet.

Vrije meningsuiting is een recht, maar je moet volgens Koen dan wel zinvolle dingen weten te vertellen en beseffen dat niet alles wat je denkt ook moet worden gezegd. Een uitgangspunt dat tot een groot aantal snedige grappen leidt...

In Krochten & Bonkels, Koens huidige zaalshow, is het absurde verslag van de samenloop van zijn hersenkronkels waarin hij doet hij wat hij al heel lang wou: zich niks aantrekken van wat anderen zeggen, schrijven en doen! Na de voorstelling zal u het ook geweten hebben. Mocht u naar het optreden komen met een meer dan overgewaardeerde bedrijfswagen gelieve hem dan zo ver mogelijk van de zaal te parkeren, de eerste rij is alvast voor u gereserveerd!

Koen is te boeken voor zaalshows, stand-up comedy, conferences, showcases, presentaties, input voor tv en radioprogramma's.
Voor alle info en boekingen, mail naar info@koendewulf.be.

MOMENTOPNAMES...

Joost Van Hyfte

Streekgenoot en sinds 2006 een vaste waarde in stand-up comedy

Koen Dewulf is gelijk een streekproduct:

Ge kunt het overal cadeau doen, ge kunt er fier op zijn, ge moet er u nie voor schamen.

En ge moet er nie alle dagen van eten...

Joost Van Hyfte

 

SPONSORS