COMEDY

Koen is als stand-up comedian pittig, ad-rem en laat zich vooral door de keerzijde van actuele thema's inspireren. Zo nam hij ongegeneerd de hypocrisie van ecologisch verantwoord leven op de korrel in zijn zaalshow Ecocriet. In Krochten & Bonkels bracht Koen het absurde verslag van de samenloop van zijn hersenkronkels waarin hij doet hij wat hij al heel lang wou: zich niks aantrekken van wat anderen zeggen, schrijven en doen!

De nieuwste zaalshow draagt de naam Gevoelsmens en is als volgt te beschrijven: we zitten in een veranderende tijd, mensen lopen zichzelf voorbij onderweg naar hun werk. Met geld mag er aan de kassa niet meer betaald worden, zelfs de lokale frituur heeft een softwarepakket om de bestelling te registreren. We gaan op reis, maar anderen mogen hier niet zijn. Gelukkig zijn er de kleine dingen des levens en hebben we hier en daar nog  wat zekerheden: partnerruil, Tupperware-avonden en vrienden die vrienden blijven. De voorstelling begint met: 'Goedenavond iedereen, ik heb een paar liedjes mee'...

Koen is te boeken voor zaalshows, stand-up comedy, conferences, showcases, presentaties, input voor tv en radioprogramma's.
Voor alle info en boekingen, mail naar info@koendewulf.be.

MOMENTOPNAMES...

Joost Van Hyfte

Streekgenoot en sinds 2006 een vaste waarde in stand-up comedy

Koen Dewulf is gelijk een streekproduct:

Ge kunt het overal cadeau doen, ge kunt er fier op zijn, ge moet er u nie voor schamen.

En ge moet er nie alle dagen van eten...

Joost Van Hyfte

 

SPONSORS